Sub lupa

Foto

Suntem parfum de roca pentru ca preţuim autenticitatea.

Creativitatea si inovatia ne ghideaza munca zi de zi. Iubim fiecare idee noua si ne dedicam cu pasiune realizarii ei. Ii dam duritatea rocii pentru a genera rezultate concrete, dar si o aroma autentica, pentru a o transforma intr-o experienta  memorabila.

Foto

Suntem telefonul rosu pentru ca ne bazam pe experienta in comunicare.

Avem cel mai frumos rol, acela de a crea legaturi bazate pe incredere.  A relationa frumos inseamna talent, dar a crea legaturile potrivite la momentul potrivit presupune experienta. Iubim cuvintele pentru ca ele pot crea legaturi puternice, unind in diversitate si anuland distanta. Ne plac oamenii, pentru ca, fara ei, nu ar exista cuvinte frumoase.

Foto

Suntem mustata lui Dali pentru ca vrem sa facem diferenta.

Iar diferenta o facem prin pasiunea si entuziasmul cu care ne implicam in fiecare proiect, dar si prin rezultate.  “Inteligenta fara ambitie este ca o pasare fara aripi” spunea Salvador Dalí. Credem ca excelenta poate fi dobandita numai prin perseverenta, prin ambitia de a fi cel mai bun si de a fi diferit.

Foto

Suntem CMYK pentru ca munca de echipa este esentiala.

Suntem convinsi ca valoarea se naste din diversitate. De aceea suntem diferiti, avem roluri si pasiuni diverse, dar ne unesc:  entuziasmul ideilor, serioziatea si dedicarea fata de clienti, energia zilelelor frumoase la birou, respectul  pentru oameni si placerea de a comunica. Suntem CMYK pentru ca impreuna putem exprima cea mai potrivita cromatica in contexte diferite.

Foto

Suntem vrejul de fasole fermecat pentru ca ne plac provocarile si tindem catre inaltime.

Orice provocare reprezinta o noua ascensiune si acordam importanta fiecarui pas. Ne propunem sa atingem norii, dar urcarea nu este in linie dreapta, ci una sinuoasa si cu o baza solida. Ne bazam pe experienta si ne construim mai departe drumul. Nu ne place monotonia si nimic nu ne incanta mai mult decat o noua oportunitate de invatare.  Devenim mai frumosi cu fiecare persoana care ne inspira, cu fiecare discutie, cu fiecare carte si cu fiecare prezentare. Devenim mai buni ascultand, citind, evaluand, ajutand, zambind si comunicand.